Αποστολή

Τρόπος και κόστος αποστολής

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η SPEEDEX , ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της SPEEDEX , το PROVADISMASHOES.GR  θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

Τo κόστος μεταφορικών, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στην περίπτωση που η προσφορά ισοδυναμεί ή υπερβαίνει το 50% της αξίας του προϊόντος, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που πληρώνετε είναι το κόστος αντικαταβολής (5 ευρώ).

Πότε θα μου παραδοθεί;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες σε μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών  και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες προς δυσπρόσιτες περιοχές και στην νησιωτική χώρα  παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την «εξέλιξη» της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».