Αποστολή - Επιστροφές

Τρόπος και κόστος αποστολής

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η SPEEDEX , ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της SPEEDEX , το PROVADISMASHOES.GR  θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.

Τo κόστος μεταφοράς εμπορευμάτων , είναι 4€ για αγορές έως 50€ και δωρεάν για αποστολές άνω των 50€.

Οι Επιστροφές είναι δωρεάν για προϊόντα που θα γίνουν αλλαγή. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων χωρίς αλλαγή (για επιστροφή χρημάτων) δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα αντικαταβολής.

Πότε θα μου παραδοθεί;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες σε μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών  και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες προς δυσπρόσιτες περιοχές και στην νησιωτική χώρα  παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την «εξέλιξη» της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».